Meidän mielestä suunnitteluvaihe toteutui hienosti. Kuuntelit tarkasti toiveitamme, aikataulu toteutui ja tunnuit todella panostavan tähän, joka lämmitti mieltä. Suunnitelma näyttää oikein hyvältä tuossa paperilla. Kyllä mielellään voimme suositella sinua, jos jollain tarvetta hyvälle suunnittelijalle.

- Marja

Keittiön tila- ja kiintokalustesuunnitelma. Asiakas toteuttaa itse pintamateriaali- ja värisuunnitelman. Syksy 2021

ASIAKKAIDEN KERTOMAA

Konsultointi auttoi ja antoi todella uutta suuntaa ja vinkkejä olohuoneeseemme. Toteutuksessa nojasimme tekemääsi suunnitelmaan kalusteiden järjestyksessä.
- sisustuskonsultointi asiakas, kevät 2021

Pääsimme toteuttamaan keittiöremonttia konsultoinnin avulla. Saimme hyviä ideoita, mitä itse ei olisi ajatellutkaan. Konsultoinnin positiivinen puoli on, että sen pystyy saamaan nopealla aikataululla. Sain lisäkysymyksiin nopeasti myös vastaukset spostilla. On hyvä vaihtoehto, jos haluaa itse olla johdossa keittiöremontissa, mutta haluaa kuitenkin vinkkejä ulkopuoliselta ammattilaiselta.
- Johanna

Kyllä kannatti. Olen aiemminkin käyttänyt Nooran osaamista pintamateriaali ja värisuunnittelussa.

Nyt kohteena oli uusi asuntoni, jossa lähes kaikki meni uusiksi. Minulla oli omat kriteerit millaista halusin. Valoisaa, aikaa kestävää ja kaunista.

Noora tarjosi siihen eri vaihtoehtoja, rohkeitakin materiaaleja, joita en olisi itse tullut edes ajatelleeksi. Tähän vaikutti myös edellisestä asunnosta tulleet tekstiilit ja huonekalut. Kaikki nämä otettiin huomioon suunnittelussa.

 

Voin sanoa, että lopputulos on loistavan ihana.

Koko asunto on nyt hieno kokonaisuus. Sain apuja/vinkkejä myös mm. taulujen, hyllyjen sijoitteluun.

 

Nooran kanssa on helppo työskennellä ja hän tekee sen minkä lupaa sovitussa ajassa. Suosittelen lämpimästi! Tsekkailin Nooralta myös hänen mielipidettään omista suunnitelmista / hankinnoista ja sain aina vahvistusta ja opastusta.
- Virve

Kaksion pintamateriaali- ja värisuunnitelma sekä sisustuskonsultointi, syksy 2021