Unelmiesi sisustus kotiin, toimistoon tai vapaa-ajan asuntoon?

Ota yhteyttä, luodaan yhdessä toiveidesi mukainen, toimiva ja viihtyisä kokonaisuus!

Sisustussuunnitteluprojekti alkaa yhteyden otostasi suunnittelijaan, jonka jälkeen sovimme ensimmäisen tapaamiskäynnin kohteeseen.

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tarpeesi ja projektin laajuuden ja saat pikaisesti suunnittelutarjouksen.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teen 2-3 sisustussuunnitelman luonnosta (esim. värit ja materiaalit) valintaasi varten. Piirrän asiakkaalle pohjapiirustuksen ja 2d- tai 3d-mallinnuskuvat ja esittelen materiaalimallit. Sisustussuunnitelmaan sisältyy tarkat huonekortit tarkoin tiedoin. Saat eri tilauksesta valmiiksi neuvotellut hintatarjoukset.

Palvelujani ovat:

Sisustussuunnittelupalvelut

- Tilankäyttö suunnitelmat
- Väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat
- Kalustesuunnitelmat
- 3D-mallinnukset
- Tekstiilisuunnitelmat
- Tuotevalinnat
- Tuotehankinnat
- Valaistussuunnittelu

Suunnittelupalvelut verkossa

Toteutan sisustussuunnittelu- ja konsultointipalvelut tarvittaessa myös verkkopalveluna: sähköpostin ja/tai verkkotapaamisten avulla.

 

Etäsuunnittelun toteutusta varten kartoitamme toiveesi ja suunnittelutarpeen verkkotapaamisessa tai kyselylomakkeen avulla sähköpostitse. Lisäksi suunnittelutyötä varten tarvitsen kuvia kohteesta ja tarvittaessa pohjapiirustuksen mittoineen. Pohjapiirustus voi olla hyvin itse piirretty, johon on lisätty mitat.

Saat sähköpostitse suunnittelukokonaisuuden mukaisesti:

- pohjapiirustuksen ja muut tarpeelliset mittakuvat

- huonekortiston, joka sisältää tarkat tiedot suunnittelun toteutukseksi, esimerkiksi materiaaleista, väreistä, kalusteista, valaisimista ja tekstiileistä. 

- 3d-mallinnuskuvat erikseen sovittaessa

Sisustuskonsultointi mini

Kaipaatko vinkkejä esimerkiksi remontti- tai uudiskohteen pohjapiirustuksen muutoksiin, kodin toiminnallisiin haasteisiin, materiaalien-, värien ja sisustustekstiilienvalintaan tai kalusteiden sijoitteluun?

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas apu, kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, mutta kaipaisit ehkä ammattilaisen näkemystä, apua kokonaisuuden hallintaan tai valintojen tekemiseen.

Konsultointi sisältää suullista neuvontaa (n. 2h) asiakkaan kotona tai muussa suunnittelukohteessa.

Sisustuskonsultaatio mini edellyttää asiakkaalta omien muistiinpanojen tekemistä.

Sisustuskonsultointi

Kaipaatko vinkkejä esimerkiksi remontti- tai uudiskohteen pohjapiirustuksen muutoksiin, kodin toiminnallisiin haasteisiin, materiaalien-, värien ja sisustustekstiilienvalintaan tai kalusteiden sijoitteluun?

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas apu, kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, mutta kaipaisit ehkä ammattilaisen näkemystä, apua kokonaisuuden hallintaan tai valintojen tekemiseen.

Konsultointi sisältää suullista neuvontaa (n. 2h) asiakkaan kotona tai muussa suunnittelukohteessa. Konsultaation jälkeen lähetän sinulle sähköisesti kirjallisen / kuvallisen muistion läpikäydyistä asioista ja annan mahdolliset ideat toteutukseen.

Sisustushetki

Tarvitsetko apua?
- Sisustuksen ideointiin
- Tuotteiden, kuten sisustustekstiilien valintaan myymälöissä
- Sisustuselementtien sijoitteluun kotona
Varaa hetki aikaa, toteutetaan yhdessä!

Asunnon stailaus

Jos olet myymässä asuntoasi tai tiedossa on juhlat,
asunto tai tila voidaan stailauksen avulla muuttaa edustavammaksi.
Stailaus sopii myös silloin, jos tahdot saada kotiisi uutta ilmettä sisustuksen avulla.

 

Julkitilasuunnittelu

Sisustus on erittäin tärkeä osa yrityksen kokonaisilmettä, sillä tilojen ilme antaa asiakkaalle mielikuvan yrityksestä. Ensimmäisen tapaamiskäynnin aikana keskustelemme työn sisällöstä, aikataulusta sekä laajuudesta. Käymme läpi myös tarpeet ja toiveet. Tapaamiskäynnin jälkeen annan tarjouksen suunnittelutyöstäni. Suunnitteluni lähtökohtina ovat asiakaslähtöisyys, yrityksen ilmeen kohentaminen sisustuksen avulla sekä tilojen toiminnallisuuden ja viihtyvyyden parantaminen. Onhan tärkeää, että työntekijäsi ja asiakkaasi viihtyvät yrityksesi tiloissa!

 

Sisustussuunnittelun tuntiveloitus 54 euroa. Suuremmat suunnittelukohteet projektiluontoisesti sopimuksen mukaan.
Palvelen kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa: noorandesign@gmail.com

Y-tunnus: 2413489-8

PALVELUT